Gratis ebook

Er valt veel te vertellen over waar een goede website aan moet voldoen. Wij hebben hiervoor een handig gratis ebook gemaakt.

Waar moet een goede website aan voldoen?

Een hele goeie vraag! Al jarenlang bouwen wij websites. Dan krijg je heel wat vragen en we bieden altijd veel advies aan organisaties. Daarom hebben we een flink aantal adviezen in een ebook gezet en bieden die gratis aan.

We houden het in dit ebook compact en gaan niet te diep in op techniek of onderwerpen die niet voor ieder duidelijk zijn. Wanneer gewenst kunnen wij hier wel veel over vertellen. Het is bedoeld dat aan de hand van een aantal onderwerpen een organisatie zich goed kan voorbereiden op een website die voor je gaat werken. We hebben het over de doelgroep en doelen van de website, grafisch, over content en navigatie, wat is conversie, wat zijn belangrijke technieken en hoe regel ik het beheer en ook nog over goed gevonden worden in Google.

Let op: wij sturen het ebook via e-mail in drie delen en nemen je e-mailadres op in ons mailingbestand. Het is natuurlijk mogelijk om je ten alle tijden uit te schrijven voor onze mailingen. Meer informatie over ons privacybeleid kun je hier lezen.

Recente websites

Bekijk ook onze cases met opdrachten van klanten.
Klik op onderstaande afbeeldingen om te vergroten.