Complete marketing Oostermoer

Het Oostermoerfeest of gewoonweg Oostermoer is een feest met een lang verleden. Destijds was de doelstelling, het organiseren en bevorderen van tentoonstellingen in het belang van de landbouw. Tegenwoordig is het een feest voor de hele bevolking in de vijf Oostermoer regio’s in Noordoost Drenthe. Getaweb heeft de hele marketing voor haar rekening genomen.

Logo, huisstijl, reclame en website

Samen met een werkgroep heeft Getaweb het marketingtraject bepaald. Vervolgens is een nieuw logo gemaakt, de gehele huisstijl, een website en reclamemiddelen. Zo zijn er bijvoorbeeld vlaggen gemaakt, spandoeken, tickets, flyers, advertenties, noem maar op. Het evenement waar jaarlijks zo'n 20.000 bezoekers komen heeft nu een eigen identiteit die in de wijde omgeving herkend wordt.

Snel en eenvoudig alles klaar voor een nieuwe editie

Het Oostermoer wordt jaarlijks gehouden, telkens in één van de zeven Oostermoerdorpen. Ieder jaar wordt nadat het programma bekend is, op een eenvoudige manier alle reclamemiddelen bijgewerkt met de nieuwe informatie. Daarnaast is er een online ticketverkoopsysteem op de Oostermoer website. Zo kunnen duizenden bezoekers eenvoudig en snel hun ticket bestellen. Het hele evenement is nu sneller voorbereid en de marketing zorgt voor heel veel aandacht.

Heeft u belangstelling voor een complete marketingaanpak?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.