Referenties

Wij werken voor zowel profit als non profit organisaties. Dat kan vanaf een ZZP'er tot grote bedrijven. Daarvoor maken we gebruik van professionele programma's en partners.
“Getaweb is een verademing om mee te werken. Zij zijn snel, hebben kennis, inzicht, goed bereikbaar, inventief, zakelijk en meedenkend. Kortom, een echt sparringpartner! Ik werk graag met hun samen.”
Froukje Kooistra
Office Manager, WTC Leeuwarden en Innexus
“Met Getaweb wordt op een pragmatische wijze en met een sterk gevoel voor marketing invulling gegeven aan de vormgeving en interactieve functionaliteit van websites.”
Halbe Vogel
Directeur, Vogelvlucht
“Getaweb heeft wie ik ben en wat ik doe treffend vertaald naar een naam, huisstijl en website die bij me passen.”
drs. Yvette Dijkshoorn RA
Directeur, YD Effect
“Getaweb heeft ons uitstekend geholpen met de nieuwe huisstijl, folders en reclameborden”
Eric de Jong
Directeur / De Jong FD
“Getaweb heeft mijn logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen ontworpen. Met het ontwerp ben ik enorm blij. Getaweb begrijpt precies wat je graag terug wilt zien in het logo. Reageert snel. Erg fijn om met hen samenwerking. Ben jij op zoek naar een uniek logo ontwerp? Dan kan ik je Getaweb zeker aanraden!”
Miranda Beettjer
MRT Advies
“Voor het Oostermoer heeft Getaweb de nieuwe huisstijl met logo gemaakt. Verder is Getaweb bezig geweest met diverse reclamemiddelen waaronder de website, folders, spandoeken, routebordjes, stickers, te veel om op te noemen.”
Gerbrand Lensen
Bestuur / Oostermoer
"We zijn erg tevreden over het resultaat! Een toegankelijke website met de gewenste functionaliteiten. Ook het aanloopproces was erg prettig. Getaweb dacht actief mee en kwam met goede oplossingen. Erg prettige samenwerking!"
Sandra van Esveld
Voorzitter Hartveilig Borger-Odoorn
Ik heb bij Getaweb website, hosting, vormgeving laten maken. Daarnaast heb ik ook de SEO uitbesteed aan Getaweb. Voor het eerst ben ik met een website veel meer gestegen dan bij voorgaande websites. Daarnaast moet je er zelf natuurlijk ook wel wat voor doen, maar GetAweb geeft veel tips en trucs om verder te komen in de zoekmachine. Ik heb hier ontzettend veel aan gehad. Daarom beveel ik Getaweb zeker aan voor als je een nieuwe site nodig hebt!
Mark Schut
Directeur Startershypotheekwinkel.nl
Dankzij Getaweb een nieuwe website, een folder voor onze wandelroute en nieuwe vormgeving van onze magazine. TOP!
Stichting Harm Tiesing
Bedankt voor de vormgeving van ons jubileumboek!. Prachtig hoor.
De Traan
Een nieuwe huisstijl met logo, briefpapier, visitekaartjes, presentatiemappen en advertentie. Daarnaast de website. Allemaal top geregeld! Voor een nieuwe onderneming is het belangrijk dat je snel het voor elkaar hebt en dat is met Getaweb gelukt.
Janneke Geerts
Eigenaresse Nabestaandenkantoor
Bedankt wat jullie allemaal hebben gedaan voor het IFFI. Dankzij de nieuwe site kunnen leden zich inschrijven voor onze events, terugkijken in het archief en zijn we weer up to date met onze huisstijl en vormgeving!
Margriet Dekker
IFFI
Super trots presenteren wij onze vernieuwde site!! Met o.a. onze activiteiten kalender, kinderfeestjes en nog veel meer! Met dank aan @Andre Rosing van Getaweb
Marissa Hoedeman
Hunebedcity