Samenwerken met een intranet

Een intranet is een privé website binnen een organisatie. Alleen bevoegde medewerkers van de organisatie hebben toegang. Binnen een intranet kunnen medewerkers gemakkelijk online samenwerken.
Advanced SEO Analytics

Een intranet met WordPress

Wij bouwen een intranet met WordPress, het meest gebruikte beheersysteem voor sites, wereldwijd. Met WordPress hebben wij een kant en klare intranet, die voor onze klanten naar wens worden aangepast. Door het gebruik van intelligente plugins kunnen medewerkers beheerd worden en zijn er tal van mogelijkheden waardoor uw medewerkers goed op de hoogte worden gesteld en online kunnen samenwerken.

Informatie delen

Wij kiezen vaak voor de methode dat medewerkers berichten op de dashboard of homepage voorbij zien komen en dat deze gearchiveerd worden op speciale pagina's. Per medewerker of medewerkersgroep kunt u bepalen wat deze wel of niet kan zien. Dit kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van functieniveau.

Mededelingen, berichten en Wiki

Medewerkers kunnen mededelingen plaatsen die iedereen kan zien, of een team of projectgroep. Ook kan je een bericht sturen naar een bepaalde medewerker. Daarnaast maken wij gebruik van een Wiki, waarbij medewerkers gezamenlijk documenten kunnen samenstellen en kunnen reageren op elkaar. Dit is bijvoorbeeld handig bij een project of werkinstructies.

Informatie van medewerkers

Via het intranet kun je een informatie bekijken van alle medewerkers. Populair wel het smoelenboek genoemd. Het is mogelijk een verjaardag lijst te tonen op de homepage en/of jubilarissen. De medewerkers kunnen gegroepeerd worden naar vestiging, team of bijvoorbeeld afdeling.

Tal van mogelijkheden

Verder hebben wij tal van plugins (of modules) zoals de weersvooruitzichten, links naar externe applicaties, chatfunctie, fotoboek, statistieken, activiteitenkalender, poll en forum.