Beter vindbaar met online marketing

Uw doelgroep gaat steeds meer en vaker online en dan wil je als organisatie in beeld komen en blijven. Online marketing wordt dan ook steeds belangrijker. Bovendien is het veel voordeliger dan een advertentie in de krant of andere offline marketingmethodes.
Advanced SEO Analytics

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Standaard starten we met de zoekmachine optimalisatie, dit heet ook wel SEO (Search Engine Optimalization). Uw website mag er dan wel goed uit zien, maar krijgt u wel voldoende bezoek en natuurlijk aanvragen via uw website? Door een goede SEO met Online Marketing door Getaweb krijg je meer aanvragen of omzet via je website. Wij verzorgen een gratis quickscan van uw website en hoe u nu in Google zichtbaar bent. Aan de hand van een uitgebreide checklist kunnen we alle onderdelen bij langs lopen en daarna een advies geven.

Google AdWords

Naast SEO verzorgen wij ook de online advertenties van onze klanten via Google Adwords. Hiervoor starten we een campagne met de zoektermen waar u op gevonden wilt worden. U bepaalt vervolgens het budget en wij regelen de rest.

Social Media

Steeds meer en vaker zit uw doelgroep op social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Youtube en Linkedin. Wij zorgen dat uw profiel tip top in orde is, dat er pakkende berichten worden geplaatst en wij kunnen advertenties voor u opstellen.

Mailchimp

Blijf in contact met uw doelgroep en verstuur zo af en toe een goede nieuwsbrief. Dat kunnen wij regelen door een fraai ontwerp, het bijhouden van de adressen, het versturen van de nieuwsbrieven en de statistieken waardoor u kunt zien hoe effectief uw mailing is.

Google Analytics

Meten is weten en daarom begeleiden wij al onze online marketingactiviteiten met Google Analytics. Vooraf maken we een analyse hoe het bezoek op uw website verloopt en maandelijks rapporteren wij. Ook krijgt u van ons een overzicht met verbeterpunten.