Support van Getaweb

Wij staan bekend om onze uitmuntende support. Alles wordt snel door ons opgepakt en u wordt door ons op de hoogte gehouden.

Support van Getaweb

Support van Getaweb

Wij bieden support op onze producten via losse aanvragen of via een abonnement. Bij losse aanvragen gaan wij kijken welke support nodig is en ontvangt u (wanneer gewenst) van tevoren een prijsopgave. Soms is er wel onderzoek nodig en dit wordt doorberekend. Na afronding van de support-aanvraag ontvangt u van Getaweb een factuur.

Strippenkaart abonnement

Met een strippenkaart abonnement koopt u van tevoren uren in. Het uurtarief is dan afhankelijk van het aantal uren dat u vooraf inkoopt. Ook bij een strippenkaart abonnement hoort u van tevoren (wanneer gewenst) hoeveel werk het is. Zodra alle uren van het abonnement verbruikt zijn, ontvangt u een nieuwe strippenkaart van ons.

Webhosting via Getaweb

Klanten van Getaweb kunnen hun website betrouwbaar hosten via Getaweb. Wij hebben hiervoor eigen servers.

U kunt dan kiezen voor uw eigen server die wij beheren of gebruik maken van een gedeelde server. Op alle servers is een uitgebreid backup-pakket aanwezig. Naast het hosten verzorgen wij ook de domeinnaamregistratie, e-mailverkeer en de SSL certificaten.

Als klant heeft u zelf toegang tot uw webhosting-ruimte via het uitgebreide Plesk programma. U kunt zelf backups maken, e-mailadressen aanmaken en instellen en gratis gebruik maken van ons uitgebreide Spamexperts programma.

Updaten van sites

De meeste websites worden gemaakt met een Content Management Systeem (CMS) zoals WordPress. Door het gebruik van een dergelijk CMS kunnen wij sneller een website bouwen en is het aanpassen van de content ook voor klanten van Getaweb gemakkelijk. Er is wel een zeker onderhoud aan een CMS verbonden als het om veiligheid gaat en nieuwe technieken.

Wat betreft veiligheid is het zo dat er altijd onbevoegden op zoek zijn naar lekke websites, die vervolgens misbruikt worden door verkeerde software te plaatsen met alle gevolgen van dien. Daarvoor moet een website regelmatig geupdate worden. Daarnaast moet de website ook vernieuwd worden voor nieuwe technieken zoals nieuwe browsers en apparaten.