Getaweb, voor grafisch ontwerp

Met een goed grafisch ontwerp wordt uw organisatie of merk visueel vormgegeven. Krachtig communicerende uitingen spreken tot de verbeeldingen en zorgen voor resultaat. Wij zorgen dan ook voor logo’s en huisstijlen die passen bij onze klanten en pakkende reclame.
Advanced SEO Analytics

Logo en huisstijl

Een goede logo en huisstijl is simpel, uniek en onderscheidend. En omdat het jarenlang mee moet gaan is een goed ontwerp van belang. Dat zorgt er ook voor dat uw huisstijl gemakkelijk om te zetten is naar een website-ontwerp en naar de diverse reclamemiddelen. Door onze kennis op het gebied van branding en merkenidentiteit bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn nooit zomaar tevreden en zorgen ervoor dat u met trots achter uw logo kunt staan.

Drukwerk, verpakkingen en promotie

Naast briefpapier, visitekaartjes en flyers bieden wij alles op het gebied van drukwerk. Dat doen we al jarenlang en daardoor kunnen wij u zeer goed adviseren. Van belang is de opbouw van het ontwerp, het materiaal wat gebruikt wordt en dat het drukwerk doet waarvoor het wordt aangeschaft.

Presentatie reclamemiddelen

Naast drukwerk bieden wij tal van reclame oplossingen zoals spandoeken, reclameborden, vlaggen, autobestickering, winkelraambelettering, roll-up banners, beurswanden, noem maar op. Alles voorzien van uw eigen huisstijl, opvallend en met kwalitatieve materialen.

Bekijk de door ons gemaakte logo's