Complete aanpak NoCo2

NoCo2 is specialist in het opwekken van duurzame energie & warmte voor de zakelijke en particuliere markt. Inmiddels behoort NoCo2 B.V. tot één van de grotere leveranciers in Nederland. Voor NoCO2 hebben wij het logo gereviseerd en op basis hiervan een huisstijl gemaakt. Aan de hand van de huisstijl zijn alle reclameborden op het pand, de lichtreclame en verdere uitingen gemaakt en een website en enkele subsites.

Logo en huisstijl

De huisstijl bestaat uit een aanpassing van het oude logo. Toen dit klaar was hebben wij een huisstijl gemaakt. Deze huisstijl wordt voor alle reclamemiddelen gebruikt. Door dit consequent te gebruiken vergroten zij zo de identiteit van NoCo2. Bijzonder is dat er ook iconen zijn gemaakt voor de diverse productgroepen. Dit zorgt voor een betere herkenning van de producten en wordt gebruikt in diverse uitingen.

Reclamemiddelen

Er zijn onder andere folders gemaakt, advertenties, reclameborden, lichtreclame, autobelettering, er is een promotiefilm gemaakt, Facebook afbeeldingen, etc.

Website

Er wordt gebruik gemaakt van meerdere websites, ieder met een eigen doel. De WordPress websites worden aangestuurd vanuit 1 centrale WordPress Multisite omgeving. Onder andere worden hierop producten en projecten getoond en informatie over NoCo2. Tenslotte helpen wij NoCo2 ook met de online marketing. Dat doen we door regelmatig Mailchimp nieuwsbrieven te versturen naar hun relaties en door Google SEO marketing.

Heeft u belangstelling voor een complete marketingaanpak?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.