Een intranet voor
Energiewacht West

Voor de medewerkers van de Energiewacht West heeft Getaweb een intranet ontwikkeld met onder andere een berichtensysteem, mededelingen, login per medewerker, links en nog veel meer.

Informatie per onderdeel

Voor de diverse onderdelen binnen de Energiewacht worden telkens berichten geplaatst. De laatste berichten komen samen in de homepage of dashboard en alle berichten per onderdeel ziet de medewerker terug op specifieke pagina's. Het voordeel is dat de laatste informatie onder aandacht wordt gebracht, maar dat alle informatie snel terug te vinden is. Medewerkers kunnen ook eenvoudig reageren op de aangeboden informatie.

Mededelingen, documenten en snel navigeren

De medewerkers kunnen elkaar berichten sturen. Dat kan ook naar groepen, bijvoorbeeld als er sprake is van een project, of teaminformatie. Via de Wiki worden documenten per onderdeel verzameld. Ook kan men via het intranet snel navigeren naar bepaalde applicaties, kun je een ICT verzoek indienen en zijn er serviceblokken, zoals menu van de dag en het weerbericht.

Intranet met WordPress

Het intranet is gebouwd met behulp van WordPress. Dit zorgt ervoor dat het Intranet gemakkelijk uitgebreid kan worden met tal van plugins en eenvoudig te beheren is door de webredacteuren en beheerder. Verder kunnen de medewerkers gemakkelijk beheerd worden binnen WordPress, nieuwe medewerkers worden toegevoegd en verschillende rollen krijgen, met ieder zijn eigen mogelijkheden binnen het intranet.

Heeft u belangstelling voor onze Intranet oplossingen?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een demonstratie en laten de mogelijkheden zien.