Een intranet voor Woningstichting Patrimonium

Voor de medewerkers van Woningstichting Patrimonium uit Groningen heeft Getaweb een intranet ontwikkeld voor het nieuws, mededelingen, login per medewerker, verjaardagen, reserveren vakantiewoning en agenda voor evenementen en vergaderingen (en nog veel meer).

Informatie per onderdeel

Voor de diverse onderdelen bij Patrimonium worden telkens berichten geplaatst. De laatste berichten komen samen op de homepage en alle berichten per onderdeel ziet de medewerker terug op specifieke pagina's. Het voordeel is dat de laatste informatie onder aandacht wordt gebracht, maar dat alle informatie op de juiste plek snel terug te vinden is. Medewerkers kunnen ook eenvoudig reageren.

Formulieren, overzichten en reageren

Via het intranet kunnen medewerkers snel een aanvraag plaatsen via  formulieren, er zijn tal van overzichten, zoals een smoelenboek en men kan reageren op bijvoorbeeld berichten of items. Daarnaast wordt het actuele weer getoond, wie er jarig is en welke afspraken er zijn voor vergaderingen en evenementen.

Intranet met WordPress

Het intranet is gebouwd in WordPress. Daardoor kan het intranet snel en gemakkelijk uitgebreid worden en is het eenvoudig te beheren door de webredacteuren en beheerder. Verder kunnen de medewerkers gemakkelijk beheerd worden binnen WordPress, nieuwe medewerkers worden toegevoegd en verschillende rollen krijgen, met ieder zijn eigen mogelijkheden binnen het intranet.

Heeft u belangstelling voor onze Intranet oplossingen?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een demonstratie en laten de mogelijkheden zien.