Een nieuwe website voor Tingen, de ondernemer voor ondernemers

Jan Tingen is de man achter Tingen, de ondernemer voor ondernemers. Na een loopbaan bij een aantal grote bedrijven in Noord-Nederland is hij alweer een aantal jaren actief als eigen ondernemer. Een ondernemer die graag andere ondernemers helpt en die maatschappelijk betrokken is bij tal van activiteiten.

Tingen is dagelijks bezig met advies, beheer en control voor ondernemers. Vooral in Noord-Nederland, maar ook in andere regio’s is hij actief. Dat kan gaan om de financiën, personeel, de organisatie en vooral de toekomst voor de ondernemer. Zo ziet hij kansen voor zijn klanten en kan helpen de continuïteit te waarborgen en het resultaat te verbeteren.

Getaweb heeft al eerder (met enige trots) het logo mogen maken, het onderschrift ‘de ondernemer voor ondernemers’, een pakkende en erg handige folder, reclameborden en de website. Maar Tingen groeit door en het werd tijd voor een nieuwe site.

De nieuwe website is uitgevoerd volgens een nieuw modern model. Er is volop ruimte tussen de onderdelen en is uitermate geschikt voor responsive gebruik, oftewel voor tablet en smartphone. De website is daarnaast uitgevoerd met een blog. Dit zorgt voor meer content en meer mogelijkheden voor een betere positionering in zoekmachines, zoals Google. Verder heeft de bekende fotograaf Guido Hansman een aantal pakkende foto’s gemaakt.

Met deze website kan Tingen, de ondernemer voor ondernemers, weer veel bezoekers goed informeren en klanten binnenhalen.

Bekijk de site op tingen.info

Heeft u belangstelling voor een website die af is?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.