Online boeken op Eko-Tours

Eko-Tours biedt excursies met de de Eko-Explorer©, een 100% elektrische fluisterstille terreinauto waar je zelf in mag rijden en je kunt er een Eko-Chopper© huren waar je zelf een mooie tocht mee kunt maken. Voor Eko-Tours heeft Getaweb een online boekingssysteem geleverd.

Online boekingen

Je kunt bij Eko-Tours een excursie boeken, een Eko-Chopper huren of meedoen met een speciale 'Safari'. Afhankelijk van het product is het boekingssysteem opgebouwd. Je kunt aangeven met hoeveel personen je wilt touren, op welke datum en tijd en of je ook extra producten erbij wilt bestellen. het boekingsprogramma laat de beschikbare data en tijden zien.

Gemakkelijk en snel boeken

Omdat veel toeristen via een smartphone kijken naar bijzondere uitjes in Drenthe, moet het programma niet alleen snel te gebruiken zijn, maar moet het ook eenvoudig zijn. Je kunt razendsnel kijken naar de beschikbaarheid, de boeking vervolgens maken, je gegevens invoeren en online betalen. Daarna krijg je alle informatie in je e-mailbox.

Boekingssysteem gekoppeld met WooCommerce

Het boekingsprogramma is gekoppeld met het meest gebruikte webshopprogramma wereldwijd: WooCommerce. Daarin zitten alle technieken voor het bijhouden van bestellingen, het online betalen, het versturen van e-mails en het programma kent enorm veel mogelijkheden tot uitbreiding met diverse plugins.

Heeft u belangstelling voor onze boekings- en verhuuroplossingen?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een demonstratie en laten de mogelijkheden zien.