Webshop voor klanten en wederverkoop voor Solarmaxx

Solarmaxx houdt zich bezig met het leveren en installeren van duurzame technieken binnen de zakelijke en particuliere sector. Onder andere leveren zij zonnepanelen en ledverlichting. Voor solarmaxx hebben wij een webshop ontwikkeld. Deze is geschikt voor de directe verkoop aan klanten en heeft een speciale toegang voor de wederverkoop.

Webshop

De webshop van Solarmaxx is ontwikkeld met WooCommerce, de meest gebruikte online shopsoftware. Hier worden complete sets aangeboden en losse producten. De webshop is ontwikkeld voor eindgebruikers en voor de groeiende aantal wederverkopers. De webshop is voorzien van een zoeksysteem op categorie, prijs en merk. Er kan via verschillende betalingsproviders betaald worden en de webshopeigenaar kan via het ingebouwde ordersysteem de orders beheren.

Wederverkopers en groothandelsfunctie

Omdat Solarmaxx samenwerkt met steeds meer wederverkopers is de webshop uitgebreid met groothandelsfuncties. Zo kan een wederverkoper zich online registreren en na goedkeuring krijgt deze toegang tot de webshop en ziet specifieke voorwaarden en aangepaste prijzen. Ook worden de prijzen exclusief btw getoond. Omdat de meeste wederverkopers al bekend zijn met de producten kan deze ook bestellen via een handige tabel in plaats van de gebruikelijke webshop-layout. Omdat er verschillende soorten wederverkopers aangemaakt kunnen worden, kan per groep bepaald worden welke betalingsvoorwaarden er zijn en kan er dan ook op rekening geleverd worden.

Heeft u belangstelling voor een webshop?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.