Website en reclamemiddelen voor Chiropraxi

Chiropraxi behandeld patiënten met verschillende klachten, van hoofd-, nek- en rugpijn tot sportblessures. Enkele chiropractoren zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van (huil)baby’s en kinderen met ADHD en aanverwante stoornissen. Chripraxi heeft 4 vestigingen en getaweb heeft hiervoor de website gemaakt, digitale folders en de raambelettering voor alle panden.

Website Chiropraxi

De website van Chiropraxi laat de bezoeker kennis maken met chiropractie. Met een duidelijke uitleg worden alle aspecten benoemd, alsmede de behandelmethoden en veel voorkomende symptomen en klachten. Vervolgens kan men op een eenvoudige wijze contact opnemen met één van de vestigingen. Ook kunnen bezoekers deelnemen aan informatieavond, hiervoor is een online agenda aanwezig. Omdat iedere vestiging een eigen huisstijlkleur heeft zijn deze kleuren op een rustige wijze in de website opgenomen.

Raambelettering

Op dit moment zijn wij druk bezig met het ontwerpen en beplakken van alle ramen, deuren en reclameborden van alle vestigingen met de nieuwe huisstijl. Hierover volgt later meer informatie.

Heeft u belangstelling voor een complete marketingaanpak?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.