Website Vogelvlucht

Vogelvlucht is een managementbureau voor bedrijven in de foodingrediëntenindustrie. Zij houden zich bezig met executive search, interim-management en business consultancy. Voor een hele reeks aan toonaangevende bedrijven in food werkt Vogelvlucht. Getaweb heeft voor Vogelvlucht een website ontwikkeld met daarop vacatures, een blog en insights. Onderling zijn deze gekoppeld.

Bekijk de site op https://vogelvlucht.eu

Blogs, vacatures en insights

Voor de website hebben wij een blogpagina gemaakt waarbij de blogs als ruwe tekst geplaatst worden en automatisch in de juiste template online worden gezet. Hetzelfde is ook gedaan voor vacatures en insights (een portfolio). De blogs, vacatures en insights zijn onderliong gekoppeld, omdat het regelmatig om dezelfde foodbedrijven gaat.

Vormgeving

Eerder hadden wij al briefpapier, logo-aanpassing, powerpoints en brochures gemaakt. Die kennis hebben wij meegenomen in de vormgeving van de website en de visuals. Hierbij kun je denken aan de iconen, buttons, etc. Zo is er een eenduidige huisstijl voor Vogelvlucht gemaakt en verhoogt dit de herkenbaarheid.

Heeft u belangstelling voor een website die af is?

Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.