Doe jij iets met Google Bedrijf

Google bied al een tijdje Google Mijn Bedrijf, een gratis programma waar bedrijven en organisaties in bijvoorbeeld Maps kunnen verbeteren. Je plaatst je bedrijfsgegevens zoals adresgegevens, afbeeldingen, het logo, openingstijden en de website-adres en zo kom je direct in beeld als iemand op zoek is naar jouw bedrijf. Standaard maken wij dit in orde voor onze klanten (net zoals een koppeling tussen de website en Google Search Console, Google Analytics en nog een paar andere handige tools voor Google.

Google Mijn Bedrijf is nu uitgebreid met het plaatsen van posts, oftewel je kunt nog meer informatie kwijt over jouw bedrijf, je kunt nu ook meer links kwijt bijvoorbeeld van belangrijke pagina’s van je website en je kunt gebruik maken van een knowledge panel zodat mogelijke klanten eerst vragen kunnen stellen aan bedrijven die interessant zijn.

Google Mijn Bedrijf kun je ook gemakkelijk zelf aanmaken en beheren. Daarvoor moet je wel een account hebben bij Google en daarna ga je naar https://www.google.nl/business.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.