Met een goede Link Juice scoor je beter met SEO

Met de juiste Link Juice krijg je een betere SEO score!

Met Link Juice wordt bepaald wat de waarde is van een websitepagina uitgedrukt in SEO-punten en is gekoppeld aan de URL van een pagina (dus niet van jouw bedrijf). Hoe hoger de waarde van een pagina hoe hoger je in de resultaten van Google komt.

Link Juice wordt van de ene pagina doorgegeven naar een andere pagina. Hoe relevanter de website is die een link heeft naar jouw pagina, hoe hoger de Link Juice is en hoe beter je dus in beeld komt. De waarde wordt als het ware doorgegeven.

Een voorbeeld met twee websites A en B. Als alle factoren hetzelfde zijn en website A drie links heeft en website B geen links, dan zal website A beter scoren in de zoekresultaten. Dit door de Link Juice van de twee externe websites naar website A.
Als website B ook drie links krijgt, dan wordt gekeken naar de hoeveelheid Link Juice die elke link doorgeeft. Als bijvoorbeeld de link naar website A ook gedeeld wordt met andere websites is de Link Juice minder (de Link Juice wordt ook gedeeld) en zal website B beter scoren.
Kijk altijd goed of de website die de link plaatst geen nofollow heeft ingesteld, of irrelevante content, betaalde links en advertentielinks.

Wil je meer weten over SEO? Neem dan contact met ons op.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.