Tarieven en abonnementen

Prijsindexatie

Voor de abonnementen van Getaweb, zoals webhosting, domeinnaamregistratie, de aanschaf van software van derden, het updaten van websites en supportabonnementen, houden wij rekening met de prijsindexatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en prijsverhogingen van onze leveranciers.

De prijsindexatie wordt berekend aan de hand van de laatste prijsstijging en de SBI-code, in dit geval 062 IT-Dienstverlening. Dit wordt toegepast op de update- en supportabonnementen.

Prijsverhoging door leveranciers van Getaweb

Daarnaast worden verhogingen van inkoopprijzen van leveranciers doorberekend. Met name de stijgende energiekosten en hoge prijsinflatie hebben geleid tot een verhoging van de prijzen bij alle webhostingbedrijven.  Deze zijn doorberekend voor wat betreft de webhosting en domeinnaamregistratie.

Webhostingpakketten en domeinnaamregistratie als losse producten

In het verleden hebben wij webhostingpakketten aangeboden inclusief een domeinnaam. Hier hebben wij wijzigingen in aangebracht. De webhostingpakketten worden voortaan exclusief de domeinnaam aangeboden. De domeinnamen bieden wij nu als afzonderlijke producten aan. In lopende abonnementen hebben wij dit eveneens aangepast, waarbij de webhostingpakketten en domeinnamen als aparte producten worden aangeboden.

Voor vragen hierover kun je contact met ons openemen.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.