Getaweb, dé websitebouwer

Een website moet zichtbaar zijn en doen waar die voor bedoeld is. Een website moet een bezoeker in beweging zetten, het moet uw merk bekend maken. Daar kan Getaweb voor zorgen.
Advanced SEO Analytics

Wij bouwen Wordpress websites

Al jarenlang bouwen wij onze websites met WordPress, het meest gebruikte systeem, wereldwijd. Dat doen we omdat WordPress gemakkelijk te beheren is door onze klanten, omdat wij het technisch perfect voor u in orde kunnen maken en omdat WordPress volop uit te breiden is met heel veel plugins. Het verschil dat Getaweb maakt is dat wij WordPress beter gebruiken dan gemiddeld, de beveiliging op orde hebben en dat de website geoptimaliseerd is voor Google.

Ontwerp versus techniek

De websites die wij bouwen passen qua ontwerp het beste bij uw organisatie en zitten technisch goed in elkaar. Zo zijn de websites gebruikersvriendelijk en zet het uw doelgroep aan tot actie. Door onze update-abonnement is uw website altijd goed voorbereid op de toekomst.

Responsive en geoptimaliseerd

Meer dan 65% van uw doelgroep ziet uw website op een smartphone of tablet en daarom moet de website hiervoor goed uitgerust zijn. Ook is het van belang dat een website optimaal werkt. Niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor zoekmachines, zoals Google.  Ook bieden wij SEO abonnementen voor nog betere vindbaarheid.

Social Media

Wij verbinden uw website met uw social mediakanalen, zoals Facebook, Youtube, Twitter, Instagram en Linkedin. Zo kan een bezoeker eenvoudig een interessant product of pagina delen, kunt u likes krijgen op uw pagina’s en krijgt u een hogere betrokkenheid bij uw doelgroep.  Wij kunnen ook uw social media kanalen verbeteren.

Hosting en onderhoud

Getaweb levert een compleet pakket. Zo verzorgen wij de hosting van uw website, het e-mailverkeer, domeinregistratie, maar ook een razendsnelle support bij vragen en als er snel iets aangepast moet worden op de website. Dat kan zo geregeld worden of via een abonnement.

Recente websites

Bekijk ook onze cases met opdrachten van klanten.
Klik op onderstaande afbeeldingen om te vergroten.