Hoger in Google met een snelle website

Een snelle website zorgt er mede voor dat je hoger scoort in de zoekmachines en dat de bezoeker een betere gebruikerservaring heeft op jouw website. Daardoor krijg je meer klanten en dus meer omzet.

Op een website of webshop die erg traag is zullen de bezoekers sneller de website wegklikken en op zoek gaan naar een andere website. Bezoekers zijn vaak ongeduldig als het gaat om pagina’s die geladen moeten worden. Vooral bij mobiel gebruik kan hier sneller sprake van zijn.

Google weet dat ook en zal een snellere website beter beoordelen dan een trage website. Een goede beoordeling zie je (mede) terug in de positie waarin jouw website wordt getoond in de zoekmachine. Een trage website zal bijna nooit hoog scoren.

We kunnen dit technisch onderbouwen en hebben het dan bijvoorbeeld over hoeveel tijd Google wil spenderen per website, maar het is beter om direct in actie te komen. Wij kunnen de huidige snelheid meten en bepalen wat de gewenste snelheid moet zijn. Vervolgens kan door het aanpakken van verschillende factoren de website sneller gemaakt worden.

Heb je interesse in meetrapport en advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.