Website voor HunebedCity

HunebedCity is een initiatief van moeder en dochter Wilma en Marissa Hoedeman, die al eerder het bedrijf Lekker Hip en de populaire streekproducten Lekker Drents hebben opgericht. Voor Lekker Hip en Lekker Drents waren we al een tijdje bezig. Zo hebben we folders gemaakt, receptenkaarten en productetiketten. Hunebedcity is op 1 juli 2020 open gegaan en hiervoor hebben we de website gemaakt.

De website laat op een goede manier zien wat je er zoal kunt beleven (en dat is heel wat!). Zo zijn er tal van winkeltjes in het overdekte winkeldorp, is er een lunchcafé (met heerlijke gerechten), een unieke speelgrot voor kinderen en volop ruimte voor bijvoorbeeld evenementen en feesten. Het hele jaar door heeft Hunebedcity ook zelf aardig wat evenementen. Bekijk dit op hun nieuwe website.

De website is verder uitgevoerd met een webshop met duizenden artikelen. Deze wordt inmiddels al volop gebruikt en de bestellingen worden door het hele land geleverd. Hierin staan bekende merken zoals Blond Amsterdam, alle theesoorten, maar ook de producten van Lekker Drents.

Daarnaast zijn er nog diverse uitbreidingen op stapel, zowel bij Hunebedcity als voor wat betreft onze werkzaamheden. Zo wil men bezoekers en klanten nog meer betrekken bij de actie’s en alle mogelijkheden van Hunebedcity.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.