Mobiel via je website goed bereikbaar

Op dit moment wordt er meer op Google gezocht via een mobiel apparaat (zoals een tablet en smartphone) dan op de desktop computer of laptop. Als een website geschikt is voor mobiele apparaten dan wordt uw website ook meegenomen in de zoekresultaten van Google. Indien er ook een Google account is aangemaakt op Google Business en Google Places dan wordt uw website nog duidelijker aangegeven in de resultaten. Daar staat ook vaak de mogelijkheid bij om telefonisch contact op te nemen en dan wordt direct bij het aanklikken uw telefoonnummer gebeld.

Vaker gaat iemand eerst naar uw website om een indruk te krijgen van uw aanbod en wat voor bedrijf uw heeft. Dan is het ook gemakkelijk dat de bezoeker (een nieuwe klant wellicht) snel contact kan opnemen. Hiervoor kunt u uw website laten uitbreiden met een zogenaamde bel button waardoor ook direct het telefoonnummer wordt gebeld en/of een whatsapp button. Beide mogelijkheden ziet u ook op de mobiele weergave van de website van Getaweb. Bel of Whatsapp ons gerust als u hiervoor ook interesse heeft.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.