Update nodig van uw Php versie

Uw website maakt wellicht gebruik van PhP. Hiervan zijn nieuwe versies verschenen en het is raadzaam op tijd over te stappen naar een nieuwere versie.

Wat is PhP

PHP is een programmeertaal die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina’s te creëren. Het zorgt er voor dat uw website goed gepresenteerd wordt aan uw bezoekers.

Elke nieuwe versie van PHP biedt verschillende mogelijkheden en verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Soms is het verschil tussen de versies maar minimaal (zoals tussen PHP versie 5.5 en PHP 5.6) en soms is er best wel veel veranderd dat veel invloed heeft op de werking van uw website of webshop.

Het is belangrijk om te updaten

Voor oude versies worden er op den duur geen veiligheidsupdates meer uitgebracht. Het is daarom belangrijk dat u overstapt op een zo recent mogelijke versie van PHP.
Eind dit jaar zullen alle versies t/m versie 7.0 niet meer ondersteund worden via het PhP platform en adviseren wij onze klanten te updaten naar versie 7.1 of hoger. Voor klanten die de webhosting via Getaweb hebben geregeld kunnen wij dit automatisch uitvoeren en zijn aan de update geen kosten verbonden.

Waar moet om gedacht worden…

Door een nieuwe PhP versie kunnen echter bepaalde onderdelen van de website niet meer (goed) werken omdat deze destijds op basis van een oudere versie zijn ontwikkeld. Hierbij is meestal de regel dat hoe ouder de website is, hoe meer kans er bestaat dat dit kan voorkomen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Indien uw website veilig moet blijven (geen hacks en een goede werking), een goede snelheid moet hebben (of houden) en u op Google goed wilt (blijven) presteren adviseren wij u deze update. Wij kunnen voor u nagaan of uw website ook onder de nieuwere versie van PhP goed werkt.

PS. Het kan zijn dat uw website al door ons ontwikkeld is voor de laatste PhP versie of hiervoor geschikt is. U krijgt dan alleen een bericht van ons en er zijn geen verdere kosten. U dient dit wel aan te vragen.

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.