Stop aanvallen op je WordPress site

Blokkeer aanvallen op je WordPress website via de beveiligingsplugin Wordfence. Met Wordfence ben je altijd voorzien van real-time firewallregels voor het blokkeren van exploits, detectie van de (nieuwste) Malware, landblokkering en automatisch blokkade van meer dan 40.000 kwaadwillende IP’s via de dynamische bijgewerkte IP-blokkeerlijst.

Blokkeer (de nieuwste) exploits

Een exploit is een soort programma dat kwetsbaarheden of beveiligingslekken in software of hardware gebruikt om een systeem binnen te komen. Via Worfence ontvang je automatisch updates met de nieuwste firewallregels om je te beschermen tegen (de nieuwste) exploits, zodra deze bekend zijn.

Detectie van (de nieuwste) malware

Malware is software die ontwikkeld is om schade toe te brengen aan een website. Malware kan gevoelige informatie van uw computer stelen, uw website vertragen en zelfs nepmails versturen vanuit uw e-mailaccounts zonder uw medeweten.

De softwareproducent Wordfence schrijft programma’s voor bestaande en nieuwe malwarevarianten en zorgt dat deze malware gedetecteerd wordt.

Blokkade van schadelijke IP-adressen

Wordfence wordt gebruikt door meer dan 4 miljoen websites, wat betekent dat men elke dag aanvalsrapporten van miljoenen websites ziet. Het Wordfence-team weet wie WordPress aanvalt. Een geavanceerd programma werkt continu de blokkeerlijst bij met 25.000 tot 60.000 actieve kwaadaardige IP-adressen. De Wordfence gebruikers ontvangen zo regelmatig updates van deze lijst, waardoor deze gevaarlijke IP-adressen geen toegang krijgen tot uw website.

Voor meer informatie, het goed instellen van Wordfence en andere beveiligingstips neem dan contact met ons op.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.