Verkoop online meer

Bij een webshop gaat het erom dat de bezoeker gemakkelijk kan bestellen, snel kan afrekenen en dat de webshop kan meegroeien met uw organisatie.
Advanced SEO Analytics

WooCommerce webshop van Getaweb uit Emmen

Al jarenlang bouwen wij onze webshops met WooCommerce, de webshopoplossing van WordPress, wat weer het meest gebruikte systeem is, wereldwijd. Met WooCommerce bouwen wij technisch zeer goede webshops, met een gebruikersvriendelijk ontwerp. Het is gemakkelijk voor iedere klant en het kan naar wens uitgebreid worden. Uiteraard zijn de webshops voorzien van de meest gebruikte afrekenmethoden en kan alles geoptimaliseerd worden voor Google.

De volgende webshopoplossingen kunnen wij o.a. bieden:

  • Producten verkopen, online winkel
  • Samengestelde artikelen en variaties
  • Groothandel (of wederverkoop) 
  • Reserveringen en boekingen
  • Online ticketverkoop
  • Digitale downloadverkoop
  • Abonnementen

Ontwerp versus techniek

Afhankelijk van uw organisatie en producten maken wij een ontwerp wat past in uw branche, maar toch net iets anders als de rest. Het ontwerp is belangrijk als het gaat om gebruikersvriendelijkheid en bepaalt of uw klant gaat bestellen of u wegklikt. Uiteraard zorgen we ervoor dat de webshop technisch goed in orde is. Door onze update-abonnementen is uw website altijd goed voorbereid op de toekomst.

Responsive en geoptimaliseerd

Het grootste deel van bestellingen wordt tegenwoordig via een smartphone of tablet geregeld. Wel zo gemakkelijk!. Uw webshop moet dan gemakkelijk te bedienen zijn en in verband met de internet verbindingen snel werken. Verder is het van belang dat uw producten worden gevonden als men zoekt op Google. Ook bieden wij SEO abonnementen voor nog betere vindbaarheid.

Social Media

Wij kunnen uw webshop koppelen aan social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram en Youtube. Zo kunnen daar producten op getoond worden en dat de bezoeker die direct kan bestellen. Ook kunnen producten geliked of gedeeld worden en krijgt de webshop steeds meer aanloop. Nog beter scoren op social media? Wij kunnen ook uw social media kanalen verbeteren.

Hosting en onderhoud

Naast het bouwen van een webshop kunnen wij ook zorgen voor de webhosting. Wij hebben oplossingen voor een goede gedeelde (shared) server of wellicht biedt een eigen server (door ons beheerd) een betere oplossing. Verder zorgen wij ervoor dat u razendsnel support krijgt. En heeft u ons vaker nodig dan hebben we ook een strippenkaartabonnement.

Recente webshops

Bekijk ook onze cases met opdrachten van klanten.
Klik op onderstaande afbeeldingen om te vergroten.