Website voor HunebedCity

HunebedCity is een initiatief van Wilma en Marissa Hoedeman, die al eerder het bedrijf Lekker Hip en de populaire streekproducten Lekker Drents hebben opgericht. Voor Lekker Hip en Lekker Drents waren we al een tijdje bezig. Zo hebben we folders gemaakt, receptenkaarten en productetiketten. HunebedCity is op 1 juli 2020 open gegaan en hiervoor hebben we de website gemaakt.

De website laat nu op een goede manier zien wat je er zoal kunt beleven (en dat is heel wat!). Zo zijn er tal van winkeltjes, is er een lunchcafé, een speelgrot voor kinderen en volop ruimte voor bijvoorbeeld evenementen en feesten. Het hele jaar door heeft HunebedCity ook zelf aardig wat evenementen. Bekijk hun nieuwe website op https://hunebedcity.nl/.

Intussen zijn we nog druk bezig, want de website wordt ook nog voorzien van een webshop. Die staat dan boordevol producten, zoals thee, leuke cadeau’s, de Lekker Drents producten en noem maar op.

 

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.