De voordelen van Google reviews

Op zoek naar een product of weekendje weg begint vaak op het internet en daarom worden online beoordelingen (of reviews) steeds belangrijker. Een beoordeling kan men schrijven in een review op de website, maar ook via andere kanalen, zoals Google, social media en reviewsites.

Google reviews

Met name beoordelingen of reviews van Google zijn belangrijk. Want niet alleen lezen anderen deze beoordelingen, de beoordelingen zijn ook duidelijk zichtbaar in Google. Dat zie je door het aantal sterren die jouw bedrijf krijgt van anderen. Het is dan wel van belang dat de beoordelingen goed zijn en dat er voldoende zijn. Bovendien wordt het aantal Google beoordelingen en de score ook meegenomen in de zoekresultaten (SEO). Een bedrijf met veel goede beoordelingen kan zo hoger in de ranking staan in de zoekmachines.

Hoe ga je beoordelingen verzamelen?

Je hebt ten eerste een vermelding nodig op Google Mijn Bedrijf. Daarna ga je simpelweg je klanten vragen je te beoordelen. Wij doen dat zelf door onze klanten te vragen en door een link te sturen naar de pagina waar de beoordeling gegeven kan worden. Maar er zijn nog meer methoden.

Gelukkig hebben we geen negatieve beoordelingen, maar op zich is dat ook geen ramp. Heeft een bedrijf alleen maar top beoordelingen dan moet je afvragen of de beoordelingen wel echt zijn.

Wil je ons ook beoordelen?

Vond je dit blogitem nuttig, dan hopen we dat je ons ook goed wilt beoordelen. Klik hiervoor door naar onze Google Mijn Bedrijf pagina.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.