Bereik meer met E-Mail Marketing

Bereik meer met E-Mail Marketing

Als je een grote doelgroep wil bereiken met een klein budget is E-Mail Marketing een aanrader. Via e-mail kun je erg goed in contact blijven met je klanten, nieuwe potentiële klanten bereiken, leads genereren en naamsbekendheid verkrijgen. Wij werken voornamelijk met Mailchimp, een onlinesysteem waarmee je eenvoudig nieuwsbrieven kunt maken en versturen. Voor onze klanten maken wij professionele templates en we hebben een instructie klaarliggen hoe je dan zelf een nieuwsbrief kunt samenstellen.

E-Mailadressen, inplannen en rapportage

Bestaande e-mailadressen kunnen gemakkelijk geïmporteerd worden en het is ook mogelijk om Mailchimp te koppelen aan jouw website zodat bezoekers zich aan kunnen melden. Daarnaast is er ook een goede koppeling met social media. Zo bereik je nog meer met E-Mail Marketing.

De nieuwsbrief kan via Mailchimp verzonden worden via een planner. Na verloop van tijd zie je via het programma wat de beste tijd is om de nieuwsbrief te verzenden. Informatie wie de nieuwsbrief aanklikt, op welke buttons in de nieuwsbrief geklikt wordt en door wie, is informatie die wordt opgeslagen. Door de rapportage krijg je zo steeds meer informatie die van belang is, om steeds betere nieuwsbrieven te maken.

Wat is een goede nieuwsbrief en hoe zorgt dit voor goede E-Mail Marketing?

Een goede nieuwsbrief bestaat uit korte alinea’s met elke keer een call to action. De call to action kun je koppelen aan een pagina op de website. Bijvoorbeeld een actie, een product of informatie. Ook kun je de naam vermelden van de ontvanger, zodat de nieuwsbrief persoonlijk is.

Het is ook mogelijk om een salesfunnel via Mailchimp te maken. Daarmee krijg je vanzelf meer e-mailadressen die je in de toekomst kunt mailen.

Enkele voorbeelden

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.