Hoe je je website beter beveiligt met security headers

Website security headers zijn een belangrijk onderdeel van de beveiliging van je website. Ze beschermen tegen diverse cyberaanvallen, zoals cross-site scripting, code-injectie en clickjacking. Vaak wordt het toepassen van deze beveiliging vergeten. Door security headers goed in te stellen, creëer je een extra laag bescherming tegen hackers.

Wanneer iemand een website bezoekt, reageert de server met HTTP Response Headers. Deze headers geven de browser instructies over hoe te communiceren met de site en bevatten voornamelijk metadata. Je kunt deze headers gebruiken om de communicatie tussen de browser en de webserver te verbeteren en de beveiliging te versterken.

Standaard worden onze websites geleverd met de belangrijkste security headers, maar er is vaak nog ruimte voor verbetering. In de loop van de tijd komen er ook meer security headers bij. Het is belangrijk om dit regelmatig te testen. Wij kunnen deze test voor je uitvoeren en adviseren welke security headers toegevoegd moeten worden.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.