Instructie hoe kan ik een ontwerp beoordelen

Deze instructie geeft uitleg als je van Getaweb een link heb gekregen met daarin de vraag of je een ontwerp wilt beoordelen.

Zodra je op de link klikt kom je terecht in een online programma waarin je opmerkingen kunt plaatsen, opmerkingen of reacties van anderen kunt bekijken en waar ook aangegeven kan wroden als bepaalde punten zijn opgelost.

In onderstaande screenshot kun je zien welke mogelijkheden er zoal zijn. De nummers op de screenshot corresponderen met de uitleg.

Klik om de afbeelding te vergroten

  1. Jij (of iemand anders) kan met behulp van de link het ontwerp bekijken en als er meerdere pagina’s zijn dan kun je naar beneden en boven scrollen. Vervolgens kun je per pagina een opmerking (comment) plaatsen.
  2. Bij een opmerking kun je ook een pin (of markeerpunt) op het ontwerp zetten of met de potlood iets aangeven of schetsen. Klik hiervoor op de icoon en plaats deze op het ontwerp of met de potlood kun je schetsen. De pin of bewerking is gekoppeld met de opmerking (7).
  3. Je kunt ook een emoji in de opmerking zetten.
  4. Klik op Submit op de opmerking op te slaan.
  5. Eventueel kun je een opmerking aanpassen of verwijderen (als deze opmerking van jouw is).
  6. Je kunt een opmerking als Opgelost zetten door de button Resolved.
  7. Bij de opmerking kan een pin of schets gekoppeld worden.
  8. Je kunt (en wij dus ook) een reply geven op een opmerking.
  9. Je kunt opmerkingen filteren wat betreft personen, tijd/datum en resoved.
  10. De naam van het ontwerp staat bovenaan.

Het voordeel is dat wij de opmerkingen direct zien bij het ontwerp in onze grafische programmatuur en dat wij direct aan de slag kunnen gaan met de opmerkingen.

Je kunt aan ons doorgeven als alle opmerkingen geplaatst zijn. Als wij alle punten bij langs zijn gegaan krijg je opnieuw bericht van ons en kun je met behulp van dezelfde link het ontwerp met de opmerkingen en reacties bekijken.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.