Online e-learning trainingen aanbieden

Om E-Learning of online trainingen aan te kunnen bieden heeft Getaweb een kant en klare oplossing. Wij plaatsen in je website of een subdomein een compleet E-Learning programma inclusief een bestelsysteem waar men de training kan bestellen en online betalen. Zo kun je snel van start met het aanbieden van je eigen trainingen.

Met E-Learning zet je jouw trainingen online en iemand die geïnteresseerd is kan zich registreren, bestellen en betalen en direct aan de gang gaan met een online training. Het E-Learning programma wijst zichzelf en heeft heel wat mogelijkheden, daarover hieronder meer informatie. Je kunt desgewenst goedkoop een training aanbieden en later bijvoorbeeld een vervolgtraining of een andere marketingactiviteiten uitvoeren (de e-mailadressen zijn immers bekend). Ook kun je een training gedeeltelijk gratis aanbieden.

Klik voor meer informatie.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.