WooCommerce beoordelingen

Pay Per Click

Met WooCommerce beoordelingen (ook wel Reviews) kunnen klanten op een productpagina een beoordeling geven van het betreffende product. Om dit te activeren ga je naar WooCommerce > Instellingen en dan klik je op het tabje Producten en dan kom je op pagina Algemeen. Hier kunt je bij het item Productwaarderingen aangeven hoe je de beoordelingen wilt instellen.
Wil je geen beoordelingen dan kun je alle vinkjes uitzetten.

Een klant kan verder een beoordeling typen. Met de eerste optie (Activeer waarderingen bij beoordelingen) kan een klant een waardering geven door een aantal sterren (1 t/m 5) aan te geven, een tekst opgeven is niet verplicht. Verder kan iedereen een beoordeling geven ook al heeft deze dit niet bij jou gekocht. Wie dit wel heeft gedaan krijgt bij zijn of haar beoordeling een label met ‘geverifieerde eigenaar’. Met de optie ‘Alleen beoordelingen van geverifieerde eigenaren toestaan’ kunnen alleen klanten die het product bij jou hebben gekocht een beoordeling geven.

Je kunt verder per product aangeven of een beoordeling geven mogelijk is. Dit door je door bij een product (via Producten) bij de Productgegevens > Geavanceerd een vinkje aan te zetten bij Beoordelingen activeren. Indien er geen of een grote groep producten nog niet aangevinkt zijn kun de werkwijze volgen op de volgende pagina: https://www.millerdigital.nl/hoe-richt-je-productbeoordelingen-goed-en-gratis-in-binnen-je-woocommerce-webshop/

Vraag een klant om een beoordeling

Je kunt via de plugin Advanced Review Reminder ook klanten vragen een beoordeling te geven.

Over deze blog

Wij schrijven regelmatig blogs over onze producten en interesses. Ook mailen we dat regelmatig naar onze klanten en relaties. Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door een gratis abonnement op onze nieuwsbrief.

Offerte aanvragen?

Wij bieden producten en diensten voor uiterst concurrerende prijzen met een hoge service.